Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Sunnto пуска нов навигационен часовник

В началото на месец октомври Sunnto представи своя нов GPS часовник за ентусиасти на открито. Моделът Suunto Traverse съчетава традиционни функции с GPS и GLONASS навигация, изграден от стабилна и модерна конструкция. Навигационният опит е повишен с обновените топографски карти, налични в Suunto Movescount. С тях планирането на маршрута е просто и лесно. В миналото приключенията на открито са се изразявали в екстремни експедиции или катерене на планини. С появата на все по активни мъже и жени се променят и възгледите за преживявания на открито, както и тяхната достъпност. Със Suunto Traverse, производителите на марката се стремят да помогнат на авантюристите да изследват смело.

Новото попълнение се използва изключително лесно, премахвайки бариерите и несигурността, с което подобрява доверието към марката. Часовникът осигурява бърз достъп до основните функции. Безпроблемно поддържа GPS и GLONASS спътникови навигационни системи, като втората ще бъде достъпна на по-късен етап чрез актуализация на софтуера. Вие ще можете да следвате маршрута си с ключовите статистики като надморска височина и разстояние, като дори можете да запишете интересни точки по време на пътя. Автоматично проследява и стъпките, ако това е необходимо. Надморската височина, вертикалната скорост и общото изкачване се измерват максимално точно с FusedAlti™, където информацията за барометричното налягане е комбинирана със сателитната надморска височина. Сигналът аларма за буря се активира чрез вибрация.

За да немерите точното си местоположение или да проверите карта в тъмното, активирайте подсветката на Sunnto с т.нар. светкавица режим. Часовникът е предназначен за ежедневни приключения. Suunto Traverse идва с проследяване на дейност, брои направените стъпки и изгорените калории. Моделът е съвместим с Movescount App за iOS и Android, което позволява да виждате входящите си повиквания и текстови съобщения. Новото усъвършенствано предложение от Sunnto е с изчистен дизайн и пасва добре на всяка китка. Корпусът е лек, изработен от неръждаема стомана, а панелите надеждно предпазват вдлъбнатия дисплей. Часовникът се предлага в три цвята -черно, бяло и оранжево.

Назад към всички новини
Споделете