Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Suunto D6i водолазни компютри

Най-новите Suunto D6i Novo са часовници с нов компютърен дизайн и размер, предназначени за истински водолази. Моделът е наличен в четири варианта – два черни модела със стоманен корпус и същия с черно PVD покритие, сив и бял. Всички те са с надеждно здрави корпуси от висококачествена стомана и стъкло от сапфир-кристал. В допълнение часовниците са със защитно покритие срещу мазнина и мръсотия.

Дизайнът на каишката също е актуализиран, предлагайки максимална издръжливост. Финландската компания споделя, че са се постарали да внесат по-улитарен поглед и чувство в Suunto - D6i. Иновативният дизайн на Novo идва в монохромни черно-бели варианти, а също така и Стелт вариант с цветен лайм акцент, издава Timo Halko, дизайнер на серията. Всички Sunnto часовници-компютри за водолазни са проектирани, изработени и тествани във Вантаа, Финландия. Suunto D6i Novo притежава  размер и функции, предназначени за личности, които се отнасят сериозно към гмуркането.

Моделът е с 3D цифров компас, wireless въздушна интеграция и пет режима за гмуркане (air, nitrox, gauge, free and off). Този часовник е чудесен инструмент за хората, разчитащи на уменията си за гмуркане. Той ще бъде чудесен спътник и помощник във всяко водно приключение. Новото попълнение е лесно за синхронизиране със софтуер Suunto DM5 и Movescount.com , така че ще можете да споделяте Вашите дайвърски лога, снимки и видеоклипове с останалата част от света.

Назад към всички новини
Споделете