Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Suunto Kailash печели престижната iF награда за дизайн

Компанията Sunnto с гордост обяви, че Suunto Kailash получава тазгодишната награда за дизайн в категорията на тези продукти.  iF Design Award е една от водещите награди по цял свят и означава много за за всеки, който я получи. Това е голямо признание за финландския производител на часовници Sunnto. Моделът печели наградата, благодарение на прецизното си проектиране, съчетало естетика и функционалност в красив ансамбъл. 

Suunto Kailash е уникален приключенски часовник, предназначен за хора, родени с изследователски дух. Този GPS спътник е направен от премиум материали с набор от функции, които пътуващите хора използват често. Част от тях са глобално автоматично време, актуализация на местоположението, дневник и Adventure Timeline. Дизайнерът Timo Yliluoma изрази своята благодарност и радост от наградата, приемайки я като признание за усилената работа на целия екип, довела до реализирането на продукта.

Неговата сила е в практичността и оперативната класическа форма. iF DESIGN AWARD е награда, въведена през 1954 г. Тази година международното жури оценява повече от 5000 записи от 53 страни.  Suunto Kailash ще бъде включен в едно от трите  специални предавания на изложбата iF design в Хамбург, Германия.

Назад към всички новини
Споделете