Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Suunto освежи моделите си Core Crush

С каишките си в ярки цветове моделите Suunto Core Crush  веднага привличат вниманието и са разпознаваеми. Модернизирани са с цел да са дори по-издръжливи. Към линията ще се присъединят четири нови  и забавни варианти – бяло, сиво, корал и лайм.

Всеки от  тях има нов стоманен безел с покритие за повече издръжливост и елегантност. Жизнерадостните каишки на Suunto Core Crush и Core Lime Crush  привличат окото веднага, защото цветовете лайм и корал  са много открояващи се, докато тези с каишките в бяло и сиво се отличават с повече умереност и универсалност.

Suunto Core Crush е комфортен за носене и същевременно алуминиевите части  дават сигурност, че с него на ръката можете да се впуснете в различни приключения, защото е устойчив.  Клиентите могат да избират между модели с негативен дисплей – с каишки в цвят корал или лайм или с позитивен дисплей – при часовниците с бяла или сива каишка.

Награденият Suunto Core  е оборудван с всички функции, които са необходими на любителите на преживяванията на открито. Дръжте времето под око с барометъра, вижте колко надалече сте стигнали с алтиметъра или използвайте компаса, за да се ориентирате бързо. The Suunto Core Crush разполага и с дълбокомер, който със сигурност ще се хареса на любителите на гмурканията с шнорхел.

Продуктовият мениджър на компанията Suunto споделя следното по повод на новите модели: „Щедрото използване на цвят е създало нова гама от свежи, предназначени за младежи часовници, които са фантастично допълнение към класическите представители на фамилията Core”.

Назад към всички новини
Споделете