Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Suunto разкрива изключителна Suunto Essential колекция часовници

Suunto представят новата си колекция часовници, вдъхновена и наследена от приключенския дух. Марката е основана преди повече от 75 години, като финландската часовникарска компания е била сред първите, които са прокарали редица иновации, предназначени и обещаващи приключения. Моделите им се ползват с доверие от страна на изследователите и Suunto е винаги у дома си, без значение дали е на Еверест или дълбоко в океана.

Колекцията часовници Suunto - Essential се характеризира с минималистичен дизайн, изработка от висококачествени материали с повишено внимание към детайла и нито капка компромис във всяко отношение. Отличие за това произведение печели дизайнерът на марката Timo Yliluoma, получил вдъхновение за колекцията от дългата история на фирмата и часовниците, предназначени за предизвикателства навън.  Той казва: „Имах за цел да отговоря на чистата форма на оригиналните Suunto March Compass с прост минималистичен дизайн и конструкция за Suunto Essential. Ние също така подобряваме целия дизайн чрез избора на материали- неръждаема стомана с допълнително покритие, стъкло от сапфир-кристал и кожени или текстилни каишки в различни цветове. Това ми дава голяма гордост да кажа, че Suunto  е едновременни проектиран и произведен във Финландия.”

Финландия е дом на дивите пейзажи и страхотните традиции, както и родно място на Suunto Essential, която със своите изчистени линии е подходяща за всеки повод. Моделите са равни на популярните Suunto Core с барометричен алтиметър, барометър и комапс, чийто режими са стандартни.

Колекцията разполага с 6 модела в различни цветове, съответно с кожена или текстилна здрава каишка. Уникален и максимално изчистен дизайн, гарантиращ най-високо качество всеки път.

Essential Collection на Sunnto ще се появи на световния пазар от 12 март.

Назад към всички новини
Споделете