Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Suunto с нов суперспортист Elementum Terra Stealth

Suunto пуска свой нов впечатляващ модел, предназначен за любителите на екстремните изживявания.
Часовникът ще издържи на всякакви приключения сред природата и е в неутрален цвят. Suunto Elementum Terra Stealth е стилен и безпроблемно се комбинира с различно облекло. Дизайнът е дискретен и в никакъв случай не се натрапва.
Моделът има покритие против отблясъци и е в цветове, които спомагат за сливането му с околната обстановка. Тези негови стилови преимущества са допълнени от детайли върху дисплея, които са в контрастиращо жълто.
Изработката  на модела е превъзходна. Той се произвежда във Финландия, като за производството му се използват възможно най-качествени материали – благородна стомана и стъкло от сапфир-кристал. Оборудван е и с 3D компас, благодарение на който се измерва височина и се предвиждат промени във времето. Така всеки любител на екстремните изживявания разполага с наистина подходящ придружител.
Размерите на часовника са 44.7 мм х 51.5 мм х 14.3 мм. Въпреки че е снабден с толкова много екстри и има масивна осанка, този модел не е тежък – 97 грама – и това го прави лесен за носене навсякъде.
Suunto са майстори в производството на мултифункционални спортни модели като този. Ако търсите такъв, то новият модел на марката определено ще Ви допадне.

Назад към всички новини
Споделете