Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Suunto с нови версии на модела D4i

Моделът D4i е подходящ спътник на всеки гмурец и е достъпен в два нови цвята - сив и розов. Тези свежи попълнения със сигурност ще допаднат на феновете на часовници. С тях на ръката собствениците им могат да се впуснат безстрашно в приключения под водата.
Общо моделите Suunto D4i вече са четири - в сиво, розово, бяло, синьо и цвят резеда. Новият розов вариант веднага грабва окото. Той е ярък и се вижда под водата. Сивият пък е неутрален и интересна алтернатива на черната версия. Часовниците са леки, надеждни и стилни.
Спортните моделите часовници Suunto D4i са богати на функции. Всеки от тях се отличава само по цвета и бутоните. Имат аларма за максималната достигната дълбочина. Имат с осветление. Могат да запаметят записи с продължение до 80 часа. Разполагат с литиево-йонна батерия. Изработени са от полимерен материал. Бутоните за работа с тях са четири. Диаметърът на всеки от часовниците е 50 мм, а дебелината – 16 мм.
Часовниците тип компютри съдействат на авантюристите да се гмуркат спокойно, защото разполагат с всички необходими екстри. Много важно е за авантюристите да са наясно с актуалната дълбочина. Suunto могат да отговорят на изискванията на всеки запален по водните приключения.
Часовниците са лесни за употреба в ежедневието, защото са леки и с удобни размери. Каишките са изработени от мек силикон, който е изключително издръжлив.
Марката Suunto е един от най-модерните в технологично отношение часовници на компютърния пазар. Това не е случайно, защото моделите й са надеждни и с практични дизайни. Suunto D4i е много полезен спътник на гмурците. Същевременно се предлага в привлекателни цветове.
Понякога компании като Suunto предпочитат да променят дизайна на своите най-продавани продукти, защото така засилват продажбите им. Такъв е и случаят с тези нови модели. Доверете се на усета на марката за модерното- по отношение на технологии и дизайн – и няма да сбъркате.

Назад към всички новини
Споделете