Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Suunto ще зарадва екстремните натури с нови продукти - Suunto Ambit3 и Suunto Ambit3 Sport

През месец септември Suunto ще представи нови продукти, които са подходящи за любителите на спорта и приключенията. Сред тях са приложението Suunto Movescount,  часовниците Suunto Ambit3 Peak и Suunto Ambit3 Sport GPS, както и Suunto Smart Sensor за проследяване на пулса.Уникалната идея зад първия Suunto Ambit с GPS, пуснат през 2012 година, е да се комбинира богата функционалност, подходяща за хора с авантюристичен дух, както и възможности за хора, които обичат да спортуват.

Новите Suunto Ambit3 Peak и Suunto Ambit3 Sport с технология GPS  продължават тази традиция – можете да проследявате своите спортни постижения, да се отдадете на екстремни изживявания. Сега на разположение е безплатното приложение Suunto Movescount за Вашия смартфон, можете и да заредите данни от упражнения, да променяте настройките на часовника, да споделяте съхранени спортни моменти по безжичен път, докато сте в движение. Можете да използвате новото приложение и отделно за проследяване и споделяне на  различни постижения. Приложението Movescount за iPhone и iPad – което е сред новите продукти - е самостоятелно и позволява лесно проследяване и споделяне, независимо дали сте собственик на часовник Suunto или не. Тя ще бъде първата безплатна  апликация за iPhone и iPad и ще може да се сваля от  магазина App Store от първи септември. С приложението Suunto Movescount можете да правите снимки, да  покажете своите заснети приключения на приятели в социалните мрежи. С един жест ще направите от своите движения “Suunto Movie” – анимация  на своето приключение, визуализирано с 3D карта.

Това може да се създаде на базата на движения, заснети в миналото, стига да са съхранени в Movescount. Когато се съвместите Ambit3 часовник със Suunto Movescount приложение, Вашият GPS  модел в мултифункционален смарт часовник.  Можете по безжичен път да качвате своите заснети движения в Suunto Ambit3 часовника, да променяте настройките на часовника и да актуализирате GPS  данните, докато сте в движение и използвате Suunto Movescount приложението за своя iPhone  или iPad. Можете също да получавате обаждания и текстови съобщения в часовника, не е нужно да  спрете тренировката си,  за да видите кой се обажда. Докато карате колело, можете да монтирате

Вашия телефон на него и да го превърнете в допълнителен дисплей на часовника. Suunto Ambit3 Sport подсигурява вълнуващи спортни преживявания, тъй като  разполага с всички необходими функции за бегачи, плувци, колоездачи и любителите на комбинирането на спортове. GPS подсигурява точна навигация, а мониторът за проследяване на пулса позволява да тренирате, докато сте в идеалните му граници. В добавка към вече познатите функции на Ambit2 S, сред новите екстри на Ambit3 Sport са: плуване, проследяване на времето за възстановяване и на активността.

Новият флагман на фамилията Suunto Ambit е Ambit3 Peak, наследник на наградения Suunto Ambit2. Това е часовник за любители на екстремни изживявания и атлети. Разполагат с функции като навигация, данни за барометричното налягане, алтиметър, 3D  компас и други интересни екстри.
Ambit3 Peak има удвоен живот на батерията – до 50 часа в GPS режим – спрямо Ambit3 Sport, здравината му, както и корпуса, подсилен с фибро стъкло. Безелът е от неръждаема стомана и това го прави устойчив на всякакви условия и екстремни приключения. Вариантът със стъкло от сапфир-кристал също допринася за издръжливостта на модела.

 


В същото време Suunto предоставя ново решение, свързано със следенето на пулса - Suunto Smart Sensor. Революционният дизайн го превръща в най-малкия сензор за следене на пулса, съвместим с Bluetooth. Suunto Smart Sensor може да се прикрепи към новия колан на Suunto  за следене на пулса или към съвместимо спортно облекло.

Назад към всички новини
Споделете