Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Swatch – Lookseasy с уникален дизайн

Swatch не спирт да изненадват своите почитатели с творчески и нестандартни дизайнерски решения. Красотата на изкуството е разкрита и доказана още веднъж във върховия нов модел Lookseasy. Той е проектиран от португлаския художник Joana Vasconcelos по случай 56-ата Международна Арт изложба – Biennale във Венеция. Новият модел е в ограничено количество от 999 бройки. Целият циферблата е украсен с позлатени арабески преливащи една в друга.

За постигането на този ефект, португалският творец Joana Vasconcelos използва старата техника филигран, създавайки ориенталски цветен дизайн, който да пресъздаде оригиналния дизайн, използван навремето от занаятчиите при изработката на останалите части. Върху изящната златна дантела са разположени и три златни стрелки, отчитащи неуморно времето. Часовникът е кварцов с черен корпус от плексиглас и диаметър 41 мм.

Каишката е изработена от силикон и е удобна за носене. Всяка част от този модел е сглобявана ръчно от производителите на Swatch.  Lookseasy се предлага в луксозна кутия от черно кадифе. Страхотен и оригинален модел, който може да носите освен като уред за измерване на време, и като бижу, благодарение на неговата ефирна златиста окраска.

Назад към всички новини
Споделете