Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Swatch направи часовник, посветен на скиора Ричард Гармин

Екипът на Swatch разкрива артистичната страна на талантливия скиор Ричард Пермин и интересния му начин на живот. Прави това чрез новия модел – Permin. Пермин е получил международно признание като скиор и вдъхновява много млади скиори. На 29 години той е на върха на своите спортни постижения.

Ричард е част от група спортисти и спортиски, наречена Swatch Proteam. Тези атлети въплъщават енергията, страстта и философията на марката. Като част от този екип невероятната личност на Пермин и постиженията му като скиор, изпращат послание на хората по света – да осъществят мечтите си и да грабнат момента.

По-опростеният и изчистен дизайн на часовника отразява характерни особености на мястото, което Пермин обича най-много: „Когато Swatch ме извика и ми каза, че ще има такъв модел, времето спря. Отне ми момент, за да осъзная, че наистина се случва. Исках да създам нещо, което хората ще искат да носят навсякъде и отразява моята същност. Махнах минутите от циферблата, защото докато карам ски времето лети. Карам ски от изгрев до залез.”

Часовникът е в матово черно и има изчистени дизайнерски линии.Синьото по него символизира снега. Swatch Sports Special се предлага в елегантна, черна кутия. Моделът ще се предлага само в лимитирано количество - 1111 бройки. Корпусът е с черно PVD покритие, а каишката от естествена кожа – в черен цвят.

Елегантната му и стилна външност излъчва класа и би се харесала на всеки любител на марковите аксесоари. Успешният скиор  Ричард Пермин е подходящо рекламно лице за такъв часовник, защото именно такъв продукт отива на талантлив спортист като него.  Изящната му изработка от висококачествени материали и меката му каишка от естествена кожа го правят не само комфортен за носене, но и много красив.

Моделът е произведен в ограничени бройки и това го прави уникален. Именно затова е и добър избор за подарък на важен за Вас човек.

Назад към всички новини
Споделете