Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Swatch пусна нова колекция модели в класически стил

През тази година марката Swatch изненада приятно клиентите си с нова колекция. Тя е предназначена за хората с класа и изтънчен усет за аксесоарите. Наименованието Classic определено отговаря на стила на моделите, включени в колекцията. Диаметърът на часовника е 41 мм.
Дебютиращите модели са седем на брой. В серията има модели с изчистени дизайни – те се предлагат в цветове, които са умерени и могат да се харесат на всеки клиент с по-изискан вкус. Моделите са с метални верижки или каишки от естествена кожа. Дизайнът на часовниците е направен така, че се съчетават традиционни стилови акценти с модерни. Със сигурност ще се харесат на мъже и дами със съвременно излъчване.
  

Swatch YWS400 е с циферблат с арабски цифри и дата на 6 часа. Корпусът е от полирана неръждаема стомана. Циферблатът е в черно, а стрелките и индексите – в сребристо. Каишката от естествена кожа е в черно и е изключително елегантна.   

YWS401 е с бял циферблат с черни арабски цифри и индекси, както и датник на 6 часа. Каишката е от естествена кожа и в топъл кафяв цвят. Излъчва класическа елегантност, която веднага ще привлече вниманието на почитателите на моделите, отличаващи се с неповторим чар, характерен само за първокласните ръчни аксесоари.

YWS402G е часовник, изработен изцяло от неръждаема стомана и със син циферблат, на който изпъкват белите индекси. Датата пък е разположена на 6 часа. Корпусът е изработен от неръждаема стомана 316L. Няма да подразни кожата Ви, защото материалът е хипоалергичен. Часовникът YWS404G пък е със сребрист циферблат и черни индекси.  Стрелките са в цвят розово злато. За дизайна на корпуса е използвано PVD покритие също в цвят розово злато.

YWS403 пък е с бял циферблат, арабски цифри - на 3, 6, 9 и 12 часа – в черно. Датата е разположена между 4 и 5 часа. Корпусът е от полирана неръждаема стомана. За цвета на кожената каишка производителят е използвал червено. Така аксесоарът не остава незабелязан на ръката на собственика си.
YWS403C е версия на YWS403, но вместо с червена – с черна кожена каишка. Той съчетава белия циферблат и черната каишка по възможно най-добрия начин и изглежда наистина стилно.

YWS405G впечатлява веднага с класическата си и изтънчена външност. Той е направен от неръждаема стомана и има арабски цифри в черно на 2, 4, 6, 8 и 10 часа. Датникът е поставен на 6 часа.

Назад към всички новини
Споделете