Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Swatch с модел, посветен на скиора Richard Permin

Швейцарската марка Swatch обхваща и артистичната страна на френските свободни скиори  и Swatch Proteam , чийто член е Richard Permin. Той е радикален спортист с атрактивен и вдъхновяващ начина на живот. Сътрудничеството му с компанията довежда до проектирането на своя първи подписан Swatch модел – PERMIN.

Спортният часовник пристига в специална опаковка- елегантна прозрачна кутия, лъскава в матово черен цвят. Логото на спортиста може да видите на лицевата страна заедно с номера на изданието, чиито бройки са ограничени до 1,111.

Richard Permin е международно признат и уважаван френски Freeskier. Неговият характер и  начин на живот, както и впечатляващият му ски стил са истинско вдъхновение за новите поколения скиори. Той е част само от една шепа състезатели, които някога са постигали най-добрите марки в Backcountry, Park и големите планински събития. На 29 „Ричи”, както го наричат неговите приятели, е на върха на своя спорт. Той намира своето истинско призвание в Backcountry ските преди 7 години и вече е утвърдена персона в тези среди. Неговите последователи се множат, благодарение на невероятния му талант и доброто владение на планинските склонове, както и малките му роли в епическите ски филми.

Ричард е част от група вдъхновяващи скиори, известни като Swatch Proteam. Те са олицетворение на енергията, страстта и философията на бранда Swatch. Като посланик на марката Ричард призовава хората по света да изживеят мечтите си и да се възползват от момента.

Самият часовник впечатлява с външния си стилен дизайн. Черна кожена каишка с много атрактивна плетка, черен циферблат със сини стрелки и индекси.

 Моделът е хронограф с кварцов механизъм. Корпусът му е стоманен с черно PVD покритие. Истинско предизвикателство за мъжете, обичащи да живеят на бързи обороти.

Назад към всички новини
Споделете