Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

T-Touch Expert Solar стартира в Тайпе, Тайван

T-Touch Expert Solar е една от най-класните и модерни серии часовници, предлагани от световноизвестната марка Tissot. Те са пионери в производството на първия соларен часовник с тъчскрийн. Модерно, практично и подплатено с безупречно качество. Президентът на Tissot - François Thiébaud, с гордост представи T-Touch Solar колекцията в Тайпе, като рекламно лице бе харесвания господин Chris Wang, тайвански актьор, модел, певец и писател, той бе в партньорство с красивия модел и актриса Манди Уей.

Тактилната колекция на Тисо е връх в еволюцията на часовникарските технологии. Моделите отново са усъвършенствани, като този път, това е направено по един екологичен път. Соларните часовници на марката са ултрамодерни и притежават всичко. Допирът на слънчевите лъчи върху дисплея позволява на Super-LumiNova да сияе върху стрелките и индексите в тъмното, но също така зарежда часовника по такъв начин, че да можете да използвате пълната му функционалност, лесно и удобно.
Много от посетителите са присъствали на специалноto събитие, което се проведе на площад Q – търговският център на Тайпе. А това не може да се види всеки ден. Стартът на T-Touch Expert Solar в страната се превърна в грандиозно събитие. Швейцарската марка часовници Tissot създава тези уникални часовници още през 1999г., което ги прави лидери в тази индустрия и конкретно в това направление.
Освен с безупречна визия, тъчскрийн часовниците притежават следните функции: барометър, таймер и яхт таймер за регата, алтиметър и хронометър, компас, две 24-часови аларми със звуков сигнал, абсолютно лесни за използване.
И всичко това, събрано в модерен и същевременно стилен часовник - T-Touch Expert Solar. Той Ви кара да мечтаете…

Назад към всички новини
Споделете