Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Тисо с нов бутик в UK

Водещата швейцарска компания Tissot открива първият си бутик в Обединеното кралство. Официалното му откриване във Великобритания се състоя в началото на месец декември. Местонахождението на лъскавия магазин е в Лондон на улица Оксфорд стрийт. Това е една от най-известните търговски улици в цяла Европа. Мястото освен всичко останало е и комуникативно, тъй като е в непосредствена близост до метростанция Bond Street. Гостите ще имат възможността да се насладят на пълната дамска и мъжка колекция, предлагана от марката. Те ще могат да видят включително и новият Tissot T-Touch Expert Solar, първият в света соларен, мултифункционален тактилен часовник.

Председателят на Tissot François Thiébaud каза, че Оксфорд стрийт е една от най-известните търговски дестинации в света, която предлага подбрана селекция от известни и доказани марки. Той признава, че компанията е много горда да бъде сред другите на тази улица с първия си нов бутик в Лондон. Надеждата на президента е швейцарската марка да предостави на туристите широка гама от качествени продукти на конкурентни цени.

Бутикът ще прокара и историческа линия, представяйки най-култовите си модели от създаването си през 1853. Тя ще включва новата концепция относно дизайна на Тисо, включително фамозното Tissot “Safe”, ключова част за идентичността на марката.

Магазинът се намира на 373 Oxford Street и завладява с приятна атмосфера. Едно информативно и приятно изживяване с богата наличност часовници от сериите Touch Collection, T-Sport, T-Trend, T-Classic, Heritage, T-Gold, T-Pocket и Special Collection. Мястото несъмнено ще се превърне в туристическа атракция за посещение и покупки.

Назад към всички новини
Споделете