Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

Tissot показа нов T-Touch със соларна батерия

Tissot ще представи своето най-ново творение – първият в света часовник с тъчскрийн, който се зарежда от соларна енергия. Този иновативен продукт не е създаден за един ден. Новаторският дух на Tissot  идва от традициите и продължителната работа за усъвършенстването на технологиите още от своето създаване нататък.
Една от функциите на часовниците с тъчскрийн –  две времена - е била използвана още през 1853 година от Tissot за джобните часовници на марката. След това екипът на компанията започва да проучва технологичните възможности на магнитните полета, водоустойчивостта, удароустойчивостта. Всичко това дава възможност да създаде през 1999 година първия Tissot T-Touch. Оттогава колекцията непрекъснато се развива и вече в нея присъстват и соларни модели.
Всички тези нововъведения могат да бъдат разгледани от посетителите на събитие в Женева, което ще се проведе от 4 юли до 21 септември. Те ще имат възможността да проследят историята на часовниците с тъчскрийн и да видят най-новите сред тях -  мъжкият Tissot T-Touch Expert Solar, както и дамският Tissot T-Touch Lady Solar.

Назад към всички новини
Споделете