Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Tissot показа официално тактилен соларен часовник

Tissot представи най-новото си творение – първия в света часовник с тактилна технология, който се зарежда със соларна енергия. Обяви и новото си партньорство с Националния музей на науката и технологиите „Леонардо да Винчи” в Милано. Мъжкият модел е наречен T-Touch Expert, а дамският - T-Touch Lady Solar.
Марката Tissot има напредничав дух, който води до създаването на първия тактилен часовник - Tissot T-Touch – през 1999. Сега от компанията са първите, които представят  часовник с тъчскрийн, който се захранва от соларна енергия. По този начин затвърждава позициите си на пазара на часовници.
Стрелките и индексите светят в тъмното и така се вижда ясно информацията върху циферблата. Часовникът се зарежда от слънчевата светлина и позволява работата на различните функции – календар, две аларми, две часови зони, прогноза за времето, алтиметър, хронограф, компас, таймер, осветление.
Президентът на компанията Tissot гордо представя новата си колекция, резултат от продължителни усилия по създаването на перфектни в технологично отношение и иновативни продукти. Този пък обаче са създали нещо наистина впечатляващо - интересна комбинация между тъчскрийн и соларно зареждане. Новаторското мислене на екипа но компанията в съчетание със залагането на традиционно високото качество на изработка определено ще допадне на хората с изявено предпочитание към класата на швейцарските часовници. Tissot задържат вниманието на клиентите с първия в света такъв модел. Освен това са се погрижили да има версия както за дамите, така и за господата. Сътрудничеството с музея в Милано е доказателство на желанието на екипа на компанията да работи усилено в посока да докаже, че може да прави още интересни нововъведения в сферата на технологията.

Назад към всички новини
Споделете