Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Tissot Powermatic 80 с мощен резерв на достъпни цени

На пръв поглед автоматичният часовникът Tissot Powermatic 80 изглежда като поредния ETA механизъм. Но това съвсем не е цялата истина. Този механизъм е много подобен на Swatch в новия Sistem 51 калибър, който представлява една друга и тиха часовникарска революция.

Марката Тисо работи ръка за ръка с ETA, като и двете са собственост на Swatch Group. В следствие на научни изследвания и развитието на високите технологии, наскоро двете компании въведоха автоматичен калибър. Заедно те се стремят да въведат ограничения по отношение на точността и прецизността. Tissot Powermatic 80 не само демонстрира изключителна точност, но също така притежава завидният 80-часов мощен резерв. Повечето стандартни автоматични часовници  обикновено издържат от 36 до 48 часа, преди да се наложи да се заредят отново. Обаче новата конструктивна концепция на Tissot и ETA е в състояние да направят тази мощност почти двойна, което позволява на часовника да работи дълго без зареждане преди да „заспи”.

Швейцарската марка не се задоволява единствено с това подобрени, а също така намира начин да направи механизма изключително точен и здрав чрез подобрена система за регулиране. Един от факторите, които допринасят за тази стабилност е новият начин за регулиране на часовника, който премахва индексната система и монтаж, като ги заменя с иновативна технология.

Всички тези предимства, вградени в Tissot Powermatic 80 го превръщат в механизъм от ново поколение със завидни умения. Освен това моделът се предлага на една достъпна цена за всички почитатели на швейцарското качество, носещо името Tissot.

Назад към всички новини
Споделете