Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Tissot представи нова колекция, посветена на моторните спортове

В навечерието на последното състезание MotoGPTM във Валенсия, Испания. Tissot присъства събитието, за да покаже новата си колекция MotoGP, която ще бъде пусната на пазара през януари 2015 година. Президентът на Tissot  с гордост представи новата серия. Тя включва два Tissot T-Race MotoGP Limited Edition часовници – един с автоматичен механизъм и в 3333 бройки, а другият – с кварцов е в 8 888 бройки.

През тази година колекцията е по-модерна от всякога и освежена. Корпусът е с обновен дизайн, всичко по часовника напомня за стила на спортните мотоциклети. Ники Хайден, Стефан Брадл и Томас Люти също получиха специално създадени за тях лимитирани издания на часовници, които отразяват тяхната същност и силни страни. Те са сложени в стилна кутия и така се превръщат в обект на интерес от страна на колекционерите.

По повод на новата колекция президентът на Tissot споделя следното: „Екипът на Tissot е горд от силното си партньорство с  MotoGP.  Иновативната и динамична природа на спорта пасва на духа на компанията ни по перфектен начин. Заедно се стремим да подобрим технология, за да подсигурим по-добро отчитане на времето. Най-новите часовници, посветени на MotoGP, по интересен начин отразяват дизайна на мотоциклетите – безел с форма на диска на спирачките, но и прецизността по отношение на отмерването на времето.

Г-н Кармело Езпелета, изпълнителен директор на Dorna Sports, коментира следното по повод на новите модели: „Tissot е сред партньорите ни в шампионата MotoGP World Championship и отново произвежда ексклузивна гама от часовници, които по перфектен начин пасват на прецизността и съвременното излъчване на състезанието Grand Prix. С удоволствие можем да видите новите модели и сме сигурни, че  нашите фенове по света бързо ще възприемат колекцията”.

Екипът на Tissot за пореден път представя на любителите на моторните спортове едни впечатляващи аксесоари, които да подхождат на по-авантюристичната им натура. Новите модели със сигурност ще им допаднат – както по отношение на дизайн, така и на технически възможности. За да сте в крак с хитовите предложения на марката и да направите добър подарък на някой фен на спорта, спрете се на някой от новите модели на компанията.

Назад към всички новини
Споделете