Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Tissot представи T-Compilation с хронометър

След като представи своите умения в производството на часовници в стил скелетон с модела си T-Compilation Squelette, екипът на Tissot  доказва себе си с  този нов вариант на  T-Compilation - с хронометър.
Името на модела - complication -  в превод от английски означава усложнение и напълно му подхожда. В него елегантността и модерните механизми са се преплели в една сложна и изкусителна плетеница, характерна само за швейцарските продукти.
Основният плюс при този модел е изборът на механизъм. Този модел е оборудван с ръчно навиващ се механизъм; - ETA UNITAS 6497, който покрива швейцарските стандарти и благодарение на него е получил официален сертификат за хронометър. Сертификатът не само гарантира, че часовникът е точен, но и че за изработката му са използвани най-добрите материали на пазара.
Часовникът на Tissot има една арабска цифра – на 12 часа. Корпусът на модела е с диаметър от 43 мм. Производителят се е погрижил и четивността на информацията да е добра – за целта е избрал контрастно бяло за цифрите и индексите на часовника. Стъклото му от сапфир-кристал е с покритие против отблясъци. То се надрасква трудно и пази визията на часовника съвършена. Водоустойчивостта на часовника е 3 бара, което означава, че издържа на намокряне с пръски вода. Часовникът разполага с резерв на мощност от 53 часа.
Черната кожена каишка също е много елегантно допълнение към цялостната визия на модела.Така излъчването на лукс и съвършенство става наистина неустоимо за ценителите на първокласните часовници.Като се прибави към това и наличието на секундарник на 6 часа, то часовникът наистина ще надмине очакванията Ви във всяко едно отношение.

Назад към всички новини
Споделете