Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Tissot пусна модел, посветен на Световното по баскетбол

Tissot пусна лимитирано издание на часовник, посветен на тазгодишното издание на Световната купа по баскетбол в  Испания. Вдъхновението идва от това, че компанията е била партньор на едни от най-важните мачове в света, като официален таймкийпър на надпреварата през 2008 година.


Моделите на Tissot са популярни със своята прецизност и затова са избирани за много спортни състезания. Новият модел също се отличава  с точност. От него ще се произведат само 2014 бройки, като логото на Световната купа по баскетбол ще бъде гравирано на гърба им. Любовта към тази игра проличава от ринга в оранжево, изработен от алуминий и напомня на своя собственик за цвета на баскетболната топка.  Оранжевите индекси и оранжевият шев на каишката от естествена кожа подчертават спортното излъчване.


Президентът на Tissot  споделя по повод на новия модел, че обвързването на марката с такъв международен спорт, като баскетбола подчертава, че марката се развива, както и разбиранията на екипа за прецизност и работа на часовниците. Появата на такъв модел ще зарадва не само както почитателите на марката Tissot, така и феновете на баскетбола. Интересният дизайн на модела, както и богатите му функции (типични за кварцовите хронографи), със сигурност ще допаднат на почитателите на активния начин на живот. Това, че се предлага в ограничени бройки допълнително ще увеличи любопитството към часовника.

Назад към всички новини
Споделете