Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Tissot радва с нови часовници T-Race MotoGP за 2015

Доказаната през годините марка Tissot е дългогодишен партньор на Световния шампионат MotoGP  - Гранд при при мотоциклетизма. Тази година те представят най- новата си лимитирана колекция от Tissot T-Race MotoGP .

Серията се състой от пет нови модела , които сами по себе си са: първият е с автоматичен механизъм и ограничено количество- 3,333 броя, вторият часовник е с кварцов механизъм, чиято бройка е 8,888. Другите три модела също са в ограничен вариант и са пердонализирани за спортното трио на MotoGP – Ники Хейдън, Щефан Брадл и Томас Люти. Те притежават кварцов механизъм. Относно опаковката на часовниците, тя е истинско дизайнерско изобретение. Кутията е под формата на състезателна каска и е в пълен синхрон с темата и името на серията.

Самите модели излъчват спортен дух, но в никакъв случай не изневеряват на присъщата за марката елегантност. Часовниците са от типа хронограф с ъгловат дизайн на корпуса. На пръв поглед цялостната визия на новата серия наподобяват колело на мотоциклет, в чиято гума е затворен изящният циферблат. Датата е поместена на 3 часа и е под увеличителното стъкло, което идва от предишните MotoGP часовници.

Автоматичният часовник Tissot T-Race MotoGP в червено-черно е най-представителният сред моделите. Той се задвижва от автоматичен механизъм, швейцарска изработка. Задният капак на безкомпромисния красавец е прозрачен и е с формата на колело. През него може да се види вътрешността на часовника. Централната част на сивия циферблат е украсена чрез мотив на кариран флаг и индекси тип „стартова решетка”, които са заобиколени от мащабна тахиметрична скала. Стрелките са покрити с Super-LumiNova, за да светят в тъмното. Корпусът е изработен от неръждаема стомана 316L, третирана с черно PVD покритие . Водоустойчивостта е до 100 м. идеална за плуване. Каишката е от силикон, декорирана  с червена  линия и сгъваема закопчалка с бутон.

Истински състезател!

Назад към всички новини
Споделете