Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Tissot със специална колекциа Тур дьо Франс

Този месец Тисо представи 6 нови часовника от специалната серия Tour de France. Те са посветени, както подсказва и самото име, на най-голямото състезание по колоездене в света. Изберете своя модел сега. Швейцарската компания са предвидили часовник за всеки. За любителите на класическия дизайн е предназначен PR 100 или PRC200, който е с добавена нотка стил, благодарение на своята НАТО каишка.

Спортните личности ще се насладят на Tissot T-Race варианти, които в дизайна си са включили наподобяващи велосипед части като дискови спирачки и спортни силиконови каишки с жълти линии. Може да избирате между черен и бял модел. Хората, които се нуждаят от инструмент за точност, за да отчитат своевременно колоездачната обиколка, непременно трябва да обърнат внимание на T-Touch Expert Solar.

Това са уникални модели с тактилна функция, захранващи се от слънчевата енергия, те включват още прогноза за времето, алтиметър и компас. Tissot е официален времеизмервач на  Tour de France 2016. Специалната колекция е насочена към почитателите на активния начин на живот.

Назад към всички новини
Споделете