Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Tissot става официален времеизмервач на NBA

Швейцарската компания Tissot официално обяви, че вече ще бъде официален времеизмервач на NBA (Национална баскетболна асоциация) и прилежащите й подструктури. Сделката гарантира, че името Тисо ще бъде на видно място във всички NBA, WNBA и други събития, свързани с баскетболната асоциация. Това е голяма новина, тъй като американският баскетбол е един от най-новите спортове, които ще получат инвестиции от производителите на швейцарски часовници.

Въпреки, че съществуват различни сделки между часовникарски марки и отбори или отделни играчи, до момента липсваше официален timekeeper на NBA като цяло.
Споразумението между Tissot и NBA е доста солидно. Така швейцарският бранд ще има право да произвежда часовници с логото на някои от отборите на NBA. Те вероятно ще бъдат използвани и за прилежащите им аксесоари. Освен това за ценителите на брандираните часовници, марката ще предлага такива с някои от екипите на NBA или на конкретни играчи. С такова бижу на ръката, феновете завинаги ще са свързани с точното време и спорта.


Тисо се намесва в света на баскетбола още преди това събитие. Баскетболистът Тони Паркър е посланник на марката от години     и сега идва моментът, в които връзката между популярния спорт и швейцарската точност да бъед скрепена чрез бъдещето партньорство.
От Tissot уверяват, че договорът им с NBA е нещо повече от пзарна възможност. Те ще работят за производството на нова съвременна система за синхронизация на игрите, която очевидно ще подобри сегашната.

Назад към всички новини
Споделете