Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Три изящни като музикални творби часовници Raymond Weil

Компанията RAYMOND WEIL  представи на клиентите си специални свои модели, посветени на музиката. Екипът й работи в сътрудничество с три талантливи артиста, за да създаде тези ексклузивни часовници.

Първият от моделите е с диаметър 45 мм и е оборудван с автоматично задвижване. Разполага с хронограф, дата и ден, както и с резерв от мощност от 46 часа. Корпусът му е от Титаний. Каишката пък е направена от естествена кожа. Часовникът Cello Music Special Edition разполага с четири струни на чело, поставени на циферблата. Дизайнът му е вдъхновен от виртуозния хърватски дует от музиканти - 2Cellos. Той е получил опулярност след публикуването на кавър на песен на Майкъл Джексън.

Вторият часовник, част от музикалната колекция, е с корпус с диаметър 39.5 мм и разполага с направен по поръчка автоматичен механизъм, подсигуряващ резерв от мощност за 38 часа. Отворът в циферблата е украсен с елемент в цвят розово злато и дава възможност да се видят различни чаркове на швейцарския часовник.

Музикантът Милош Карадалич е получил награди за класическа китара. Той  прави изпълнения по целия свят – някои, от които заедно с Кралския шведски оркестър, Лондонската филхармония, както и с филхармонията в Хонг Конг.

Третият часовник е направен по поръчка и създаден в партньорство с английския артист Labrinth. Ексклузивният модел е с диаметър на корпуса от 42 мм, изработен е от неръждаема стомана  и разполага с корпус с PVD покритие. Механизмът на модела е автоматичен - RW4200 – с резерв от мощност от 38 часа.

Тези луксозни часовници на марката RAYMOND WEIL са поредното доказателство за изтънчения вкус на екипа на марката. Това, че са вдъхновени от музиката също спомага класата им да бъде наистина неповторима. Възползвайте се от магическия им чар  и със сигурност ще привлечете вниманието на ценителите на първокласните аксесоари.

Трите часовника приличат на съвършени музикални творби – затова на който и да се спрете, то със сигурност ще се насладите на хармонията между отделните стилови елементи.

Назад към всички новини
Споделете