Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Вече ще има и часовници Citizen с швейцарски механизми

Ако случайно не сте запознати с колекцията часовници Campanola на Citizen, то това  са модерни в технологично отношение продукти. Повечето от тях продължават да се продават в Япония, но са разпространени в лимитирани бройки и по света. Името на колекцията може да бъде видяно върху циферблата.

При създаването на часовниците японският производител се е постарал да комбинира модерно изглеждащи корпус и циферблат с иновативни кварцови механизми.
Следващата стъпка в еволюцията на моделите Campanola e добавянето на механични часовници в линията, което са интересни новини, защото те няма да бъдат вече японски, а швейцарски. Ако си спомняте, преди години марката Citizen закупи швейцарски механизъм. Сега вече е ясно, че новият механичен механизъм ще се използва за някои часовници Campanola.
Ще бъде доста интересно да съществуват на пазара първокласни в технологично отношение японски часовници, оборудвани с швейцарски автоматични механизми. Новите La Joux-Perrent механизми, които ще се ползват за часовниците Citizen Campanola, ще са с резерв от мощност от 42 часа. Сред другите им екстри са датник, индикатор за резерва от мощност. Механизмът е видим през прозрачния капак.
Двата нови часовника ще имат отличаващи се дизайни на циферблатите, но типичния за колекцията Campanola корпус от неръждаема стомана. Citizen не е публикувал данни за диаметъра на корпуса, но се очаква да е в рамките на 42-45 мм.  Стъклата им ще са от сапфир-кристал и с покритие против отблясъци.
Часовниците Campanola на Citizen  са със специално покритие, присъщо за някои от най-иновативните часовници на Citizen, наречени Duratect. То повишава устойчивостта на надраскване на стомана. Duratect е много интересна технология и онези, които разполагат с часовници Citizen с такава технология разбират нейната стойност.

Назад към всички новини
Споделете