Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Вече сте готови за приключения с новия Suunto Ambit3 GPS

Suunto пусна в продажба новия Ambit3 GPS, а безплатното приложение Suunto Movescount App вече може да бъде свалено. Той е достъпен за покупка в глобален мащаб от началото на септември. Компанията предлага на клиентите си Suunto Movescount приложението,  както и часовниците Suunto Ambit3 Peak и Suunto Ambit3 Sport GPS. Освен тях и монитора за проследяване на сърдечния пулс Suunto Smart Sensor. В началото на 2015 година ще се появи и Ambit3 Sport Sapphire.
Първият продукт на Suunto, съвместим с Bluetooth устройства допълва изискванията на отдадените на спорта и приключенията и на онези, които искат да споделят постиженията си, докато са в движение. Приложението може да се използва от собственика на часовника, за да проследява той своите резултати с приятелите си.
Всички часовници Ambit разполагат с пълна навигация, която дава свободата да проучвате, без да се губите. Ambit3 Peak предоставя и информация за барометричното налягане, с алтиметър, аларма за буря, данни за изгрев/залез.
Ambit3 разполага с пълния набор от функции, които са необходими на спортните и авантюристичните натури. Изчисляват точната скорост и разстояние. Мониторът за проследяване на ритъма на сърцето Ви предоставя възможност да тренирате в идеалната Ви зона. Освен това Suunto Ambit3 Peak и Ambit3 Sport разполагат със специални функции, които ще са полезни на бегачи, колоездачи и плувци.
Тези спортни часовници със сигурност тиктакат в правилния за всеки активно живеещ човек ритъм. Затова са и толкова ценна част от тяхната екипировка. Те са безценният им съветник в техните приключения. Разполагат с всичко необходимо, за да подсигурят нужната им информация в точния момент.

Назад към всички новини
Споделете