Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Versace предлага на дамите лукс и шик с колекцията си Leda

Марката Versace е популярна със стилните аксесоари, които преобразяват своя собственик по възможно най-добрия начин. Колекцията часовници Leda на марката се отличава с първокласно качество и допринасят за това техният притежател да изглежда наистина добре.
На позиция 12 часа се вижда логото на марката Versace. Дизайнът на циферблатите излъчва шик. Те са изработени от седеф и цифрите върху тях са римски. Те са наистина изящни и от тях строи истински лукс.
Колекцията Leda на Versace е с модели с диаметър 38 мм, корпусите им са от неръждаема стомана. Върху безела и коронката има интересен орнамент в гръцки стил, един от емблематичните дизайнерски подходи на марката Versace.
В рамките на колекцията Leda  има различни модели,  които се отличават по различните дизайнерски елементи върху тях. Корпусът е от неръждаема стомана, със златисто покритие или комбинация между двете. Комбинирането на два цветови нюанса е много модерно през този сезон и прави визията на аксесоара много интересна. Цветовете на циферблатите варират от златисто и бяло до розово и черно.
Часовникът се предлага с каишка от естествена кожа, в цветове, които да паснат на цвета на циферблата или пък с метални верижки с PVD  покритие и удобни закопчалки.
Произведените в Швейцария модели на Versace  от колекцията Leda разполагат с правилното количество изтънченост, за да украсят ръцете на дамите това лято, както и през цялата година.

Назад към всички новини
Споделете