Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Versus отново впечатлява с оригинални модели

Според президента на Versace САЩ часовниците са много съществени аксесоари, които добавят уникалност към външния вид на собственика си. Те притежават собствено излъчване и присъствие. Винаги привличат с лекота вниманието.
Много дами и мъже са заинтригувани от моделите от колекцията Miami на Versus. Те са с диаметър на корпуса от 40 мм. Върху циферблата им се вижда изображение на лъв. Стрелките и индексите са с по-изчистен дизайн, за да не се претрупва циферблатът. Двата варианта са с – червена или черна кожена каишка. Присъства и интересния стилов елемент – безопасни карфички в цвета на корпуса.
Колекцията Key Biscayne ще се хареса на бунтарките. Моделите са с циферблати в розово, зелено, оранжево, бяло и черно. Индексите също не са с традиционен дизайн – те приличат на пръстени и са поставени на четвърт час. Едва ли очаквате стилът на каишката да е традиционен. Върху тях има метален цип и са украсени и с безопасна игла с лъвче.
Хронографите са важно допълнение към стила на съвременния мъж. Те се асоциират с научните достижения, авиацията и състезанията с коли. Със сигурност моделите от колекцията Aventura ще се харесат на почитателите на екстремните изживявания. Върху циферблата има аналогови скали – на 3, 6 и 9 часа. 12 часа и изобразено с арабска цифра. Имат и тахиметрична скала. Стрелките са с фосфорно покритие и това подобрява четивността в тъмна обстановка. Върху безела има декорация от 6 метални болта. Коронката също е в по-груб стил и напълно пасва на цялостното бунтарско излъчване на модела.
Тези нови дизайнерски часовници, предлагани от компанията Versus, са оригинални и биха се харесали на всеки почитател на аксесоарите, които изглеждат нетрадиционно. Разчупвайки установените стандарти, компанията умело реализира интересните си хрумвания и предлага на клиентите съвършени модни аксесоари.

Назад към всички новини
Споделете