Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Виктория Азаренка е новото рекламно лице на марката Citizen

Часовникът е част от колекцията Ecosphere на Citizen, чийто дебют предстои тази есен. Лимитираното издание  е посветено на Виктория Азаренка и притежава корпус от неръждаема стомана със златисто покритие, бяла силиконова каишка и бял циферблат. На гърба на часовника има надпис “Limited Edition” (лимитирано издание).  Моделът е с елегантна бяла кожена каишка със златисти акценти.

Сред интересните функции на модела са 60-минутен хронограф, 12/24-часов индикатор. Той разполага и с популярната технология Eco-Drive на Citizen. Виктория Азаренка и ученици от гимназия по мода в Ню Йорк  си сътрудничат, за да създадат стилни и модерни продукти заедно. Вдъхновението идва от часовника Limited Edition Ecosphere на Citizen. Спортно изглеждащият и същевременно модерен часовник  вдъхновява за  интересни дизайни, сътворени от талантливите ученици.
CITIZEN ще награди отличилия се студент с нов часовник Victoria Azarenka Limited Edition Ecosphere, както и със стипендия. Освен това ще даде дарение под формата на дигитални камери и друга техника, която да помага на учениците по време на тяхното обучение.
Компанията е с водещи позиции в средния клас на пазара на часовници в САЩ. Изпъква сред конкурентите си с модели, оборудвани с екологичната технология Eco-Drive. Те използват енергията на светлината и я превръщат в задвижваща сила на часовника за поне 6 месеца, дори и ако е тъмно. Той се зарежда от всякакъв  източник на светлина и не се нуждае от батерии.
Citizen винаги привлича вниманието на клиентите си с иновативни продукти, а участието на популярни личности в рекламите им също допринася за успеха им. В случай е избрана Виктория Азаренка. Дамите със стил ще се повлияят от нейната класа, а и новият модел на Citizen сам по себе си е един съвършен аксесоар.

Назад към всички новини
Споделете