Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Vip-Watches.Net е оторизиран партньор на Seiko

Ние, екипът на Vip-Watches.Net имаме удоволствоето да Ви съобщим, че сайта ни вече е официален партньор на Seiko - България. Като партньор на Сейко ние получаваме правото да предлагаме онлайн часовниците на Seiko от следните серии: Ananta, Sportura, Velatura, Seiko 5, Arctura и Premier. Това партньорство не дойде никак лесно, Seiko е огромна марка с традиции и изискванията които трябваше да бъдат покрити не бяха никак малки.

Какво ще донесе това на нашите клиенти?

Това, че http://www.vip-watches.net/ е официален партньор на Seiko ще донесе на всички наши приятели и клиенти нещо което други не могат да предложат - сигурност. Сигурност в това, че закупения от нас часовник на Сейко ще бъде оригинален! Сигурност в това, че ако нещо с часовника  той ще бъде отремонтиран в официалния сервиз на Сейко за България, с оригинални части и от оторизирани за това часовникари.

Оригинални часовници Seiko!

Със закупуването на часовник Сейко от нашия онлайн магазин Вие можете да бъдете спокойни, че купувате оригинален часовник на Seiko а не някакво копие. Важно е да отбележим че Сейко като една от най-големите марки произвеждащи часовници и един от най-разпознаваемите брандове е подложена на огромно копиране на техните продукти. Това копиране се дължи най-вече на факта че Сейко правят изключително качествени продукти и хората търсят техните часовници. Този огромен обем търсене именно изкушава тези които правят копия и се надяват да успеят да подведат потребителите на Сейко. В това отношение, всички наши потребители могат да бъдат уверени, че часовниците Seiko закупени от нас ще бъдат единствено и само оригинални.

Назад към всички новини
Споделете