Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Vip-Watches.Net връчи ваучера за екскурзия на Георги Беров

Днес 20.01.2015 най-големият онлайн магазин за маркови часовници Vip-Watches.Net връчи голямата награда – Екскурзия за двама до Истанбул. Печелившият беше избран чрез томболен принцип от над 750 участници. Късметът на Георги Беров от София не му изневери и определи ваучерът да отиде точно в неговите ръце. Изненадата и радостта му бяха видими, и леко примесени с учудване, тъй като до този момент не бил печелил награди.

Печелившият сподели, че се е спрял на нашия сайт заради добрия дизайн, но също така и заради бързото и лесно опериране. Най-важният критерий за него при търсенето, разбира се, се е оказала изгодната цена. Часовникът, който е избрал е от небезизвестната швейцарска марка Tissot. Дамският модел е бил предназначен за подарък на неговата съпруга. Определено господин Беров е направил изискан жест на внимание с усет към стила и качеството.

На въпроса дали е доволен от покупката, отговорът беше категоричен. И двамата с половинката си са останали много доволни от избора на модела часовник. Доволният клиент ни призна, че в бъдеще отново ще се възползва от нашите услуги, както и това, че е препоръчал сайта ни Vip-Watches.Net на свои приятели.

На печелившия Георги Беров му пожелаваме много приятни и релаксиращи мигове в Истанбул с любимия човек. На всички участвали, настоящи и бъдещи наши клиенти, пожелаваме да не се отказват, защото ние не се отказваме и обещаваме да правим онлайн пазаруването още по-лесно и удобно за вас. Очаквайте още изненади и игри с награди от Vip-Watches.Net, защото следващият път печелившият може да сте Вие.

Назад към всички новини
Споделете