Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Включи се във Facebook конкурса на Festina – “Спри времето”

Колко пъти сте спирали времето, за да запечатате специален момент завинаги? Много!

В съвременния динамичен и технологичен свят всеки има бърз и лесен достъп до фотографията. Вече всичко е толкова лесно- с едно щракване на бутона Вие може да запазите специален момент за вечни времена. Снимките са онези късчета от краткия ни живот, които запечатват важните за нас събития, преживявания и емоции. С щракването на фотоапарата мигът е уловен и времето спира. Тези значими моменти ни правят щастливи, затова ние всячески се опитваме да ги запаметим, за да си върнем след време приятната емоция.

Сега може да си спомняте тези моменти заедно с часовниците Festina. Включете се в конкурса, организиран от марката, наречен „Stop Time” на Facebook страницата им. Единственото, което се изисква е да споделите снимка на момент, в който искате да спре времето. Ето няколко идеи за подходяща снимка, тя може да бъде: романтична вечеря, парти с приятели, важно събитие, изобщо момент, който по някакъв начин Ви е докоснал и вдъхновил или казано в унисон с темата на конкурса- мигът, в който сте искали времето да спре.

Festina ще подари 10 часовника на най-добрите споделени снимки. Вземайки участие в конкурса, получавате възможността да спечелите един от тези два часовника, а именно спортно-елегантния Chrono Bike F16775/1 за него и F16698/5 за нея. До 23 март може да се включите в надпреварата за красивите часовници. След като конкурсът приключи, потребителите на Facebook ще определят, чрез гласуване, кои ще са десетимата победители. Съответно те ще са тези с най-много събрани харесвания. Успех на всички!

За участие в конкурса на Фестина, кликни тук и можеш да спечелиш часовник Festina

Назад към всички новини
Споделете