Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Vostok Europe - Jurgis Kairys Limited Edition

Представяме Ви новия лимитиран модел на Vostok Europe - Jurgis Kairys Limited Edition. Този шедьовър на бранда , пуснат в линия от едва 300 броя, е вдъхновена от литовския пилот и авиационен инженер Jurgis Kairys.

Световният шампион по висш пилотаж може да се похвали с редица международни награди.  Jurgis Kairys е един от най-впечатляващите авиошоу пилоти. Той е измислил няколко акробатически маневри, сред които: “Slide Pass”(1992), Kairys Wheel“(1987), Small Loop”(1992) и е първият изпълнил “Cobra”(1992).

Ние се свързахме с Kairys за ни разкаже малко повече за себе си и новия Vostok. Той ни отдели няколко минути преди поредния му полет от Букурещ за Вилнюс. Вече трета година той е рекламно лице на Vostok Europe. Плод на това сътрудничество са многобройни демонстрации от висшия пилотаж, хиляди екзалтирани фенове по целия свят и лимитираната серия бранда , носеща името на Kairys. Той сподели, че Vostok Europe е изключително популярен бранд в неговите среди и всички негови приятели пилоти носят именно часовници Vostok. Сравни часовниците на бранда по качествено с тези на Rolex и Breitling. Попитахме го, какво ще ни каже за модела, носещ неговото име, Jurgis Kairys беше категоричен - Това е наистина много добър часовник! Когато скоча от самолета в морето, след 3 часа в солена вода, само Vostok продължава да работи безупречно.

Vostok - Europe Jurgis Kairys Limited Edition Automatic работи безотказно благодарение на високо качествения си механизъм Seiko с 24 рубина. Диаметърът на корпуса му е 47мм . Анти рефлексното  стъкло е изработено от подсилен минерал-кристал с дебелина 4,5мм . За перфектна видимост на тъмно, стрелките и индексите на часовника са покрити със Super Luminova. Моделът е с каишка от естествена кожа, в комплекта са включени като подарък и още две - силиконова и текстилна.

Jurgis Kairys поздрави всички свои български фенове и чака с нетърпение да посети страната ни през юни.

Назад към всички новини
Споделете