Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Vostok Europe с нова лимитирана серия часовници

Точно преди празниците безкомпромисната марка Vostok Europe пуска на пазара три нови модела, които са лимитирана колекция Mriya. Почитателите на тази марка ще имат възможността да се сдобия с най-новата машина на руския гигант. Моделите са подходящи и за подарък, който несъмнено ще бъде приет с възхищение и широка усмивка.

Vostok Europe и този път не изневеряват на стила и линията, която следват при изработката на своите часовници. Големият и масивен корпус е техен отличителен белег. Те проектират модели за истинските и силни мъже, винаги готови за предизвикателство.   

Моделите, от специалната колекция Mriya, използват автоматичен механизъм NЕ88, което ще рече, че се навиват от движението на ръката. Диаметърът на корпуса е голям- 50 мм. Самият корпус е различен при трите модела, съответно само от неръждаема стомана, с черно PVD покритие или със златисто такова.

Завинтващата се коронка предпазва часовниците при потапяне във вода. А водоустойчивостта им е със завидните 20 ATM. Допълнителен колорит придават минералното стъкло с антирефлексно покритие, както и широката кожена каишка в черен цвят. Върху циферблата ще видите датата и скалите на хронографа.

Всичко това опаковано във внушителна кутия плюс допълнителна силиконова каишка за разнообразие. Предизвикателството за мъжете е неустоимо, а количествата са ограничени до само 500 броя от модел.

Назад към всички новини
Споделете