Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Vostok с нова колекция – Almaz

Vostok Europe обогатява своето семейство с най-новата си колекция Almaz. Тя е кръстена на проект за космическа станция, създадена през 60-те години на миналия век. Всичките съветски орбитални станции, включително и руският блок са построени благодарение на проекта Almaz. Часовниците Vostok изграждат отличен синхрон между руска традиционност и иновации с едно неповторимо усещане за стил. Марката отново залага на играта с добре съчетани цветови комбинации и набор от функции. За пореден път готова да задоволи изтънчения потребителски вкус на взискателните господа.

Серията Almaz не изневерява на уникалния стил, наложен от руските часовници- да бъдат здрави, масивни и категорично открояващи се часовници. Корпусът отново е голям с размер в диаметър от 47 мм. Самата линия се подразделя на автоматични часовници, кварцови хронографи, титаниеви и бронзови модели. Всеки един от тях има свой характер, внушен от индивидуалната му визия. Може да избирате между класически стоманен корпус и такива с черно или златисто PVD покритие. Интерес представляват предложенията с корпус от титан, те впечатляват с лекотата но не губят очарованието си на масивен часовник. Така наречените бронз модели са произведени в истински бронз. Ефектът се получава в резултат на окисляване, докато се получи „патина“, вследствие на която могат да се произвеждат разнообразни цветове върху метала.

Това създава усещане за старинност и определено е доста сполучлив ход, насочен към любителите на класиката. Стрелките и индексите са натрапчиво големи с покритие от SuperLuminova за безотказна видимост. Almaz идват с кожени каишки в кафяво или черно. Моделите са с водоустойчивост от 20 bar - за къпане и плуване. Купувайки часовник Vostok Almaz, получавате 3 години гаранция.

Назад към всички новини
Споделете