Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Впечатляващ дизайн и завидни функции в новия хибрид Casio Oceanus

В края на септември, Casio обяви, че скоро на пазара ще се появи най-нвото попълнение към серията Oceanus. Хибридният модел OCW-G1100 е изработен от благородна стомана със слънчево захранване и радио контрол. Предназначен е да улови същността на елегантността в съчетание с високи технологии. Като GPS хибриден модел на Wave Ceptor, той е с подобрена оперативност на световното време и с визия, акцентираща върху синия цвят, аналогично на океана, както е кръстена и самата серия.

Сполучливата комбинация от разширена функционалност с красотата на синьото, го превръщат в часовник за активните мъже. Безелът е изработен от сапфир-кристал в прозрачно синьо. От дясната страна на циферблата в скала са подредени часовите зони напред от координираното универсално време (UTC). Съседната скала отчита времето с 12-24 часов индикатор за по-ясна ориентация. Цялостната визия на модела създава усещането за мистериозна земна атмосфера в нюансите на най-мъжкия цвят.


Секундната стрелка е украсена със сапфир в същия цвят (това е изкуствен скъпоценен камък със същия състав като истинския, отличава се с красив и наситен цвят и същата твърдост на истинския спафир).
Що се отнася до функционалността на Casio - Oceanus OCW-G1100, той е оборудван с GPS хибриден Wave Ceptor със система за получаване и съхранение на GPS сателитни сигнали и калибриране на радио вълни. Това прави възможно показването на точно време по света.    Стрелките в третата скала на 6 часа мога да се движат бързо и в двете посоки – по посока- и обратно на часовниковата стрелка. Резултатът е бърза промяна на часа при използване на световно време.
Носенето на този модел ще е истинско удоволствие за всеки мъж.

Назад към всички новини
Споделете