Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0
img

Впусни се смело в морски приключения с новия G-Shock

От компанията Casio съобщиха пускането на нов водоустойчив G-Shock. Той е оборудван със сензори за измерване на посоката, атмосферното налягане и височината, както и на температурата. Gulfmaster GWN-1000  е модел, който е предназначен за силните мъже, за които морето  е едно приятно предизвикателство.
G-Shock Gulfmaster може да се похвали с функции като сензор а атмосферното налягане, което спомага за предвиждане на промените във времето, компас, както и графика, която информира за нивото на приливите.
Заедно с дигиталния дисплей за актуалните стойности на атмосферното налягане секундната стрелка също информира за промените в налягането и ги сравнява с предишни измерени стойности. Стрелката посочва номера, гравиран на безела, а ъгълът на стрелката – мангитуда  на промяна в налягането. Рязко покачване или спад в налягането се изобразява от отделна стрелка, което е придружено и с алармен сигнал. В резултат, часовникът подсигурява точни данни за промените в атмосферното налягане, което се изобразява чрез промяна в ъгъла на стрелката. Това позволява на собственика на часовника да предвиди промени във времето.
Модлът показва и вярната посока – секундната стрелка сочи север, за ориентация служи и ъгълът на стрелката, която се вижда на LCD  дисплея. Някой може да използва тези функции, за да определи вярната посока, когато се намира в открито море. В добавка към това часовникът има и графика за изобразяване на приливите в предварително зададени местоположения. Часовникът може да се похвали и с водоустойчивост от 20 бара, както и с две отделни LED  осветления  - за циферблата и за LCD  дисплея.
Моделът има и технология Smart Access и това  подсигурява лесна работа с иновативните  му възможности. Чрез издърпване, въртене и натискане на коронката, можете да настройвате екстри като световно време и имате достъп до всички възможности на сензора. Часовникът е с гъвкава каишка, направена от мек полимерен материал, което осигурява комфорт при носенето му.
Макар да разполага с великолепни възможности, които са практични за почитателите на водните спортове, GWN-1000 е лесен за ползване. Ако сте с предпочитания към силните усещания, то този часовник е точният избор за Вас. Той разполага с всичко необходимо, за да имате правилния ориентир, докато сте отдаден на любимите си морски приключения.

Назад към всички новини
Споделете