Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

Bulova

Bulova

През 1875 г., точно когато САЩ навлиза в златната индустриална ера, се появява един лидер, за да възпламени серия от запомнящи се моменти в нашата история и да промени начина, по който светът възприема времето. Точно в епохата на „поемане на риск“, Джоузеф Булова представя възходяща линия от иновации и в крайна сметка открива първия си магазин в Ню Йорк, който отбелязва началото на неговата цел, а именно - създаването на върхови часовници за постоянно променящия се и динамичен начин на живот.
С непоколебимо желание за съвършенство, ефективност и прецизност, качествената изработка е основата върху, която Булова изгражда своята марка. Но това, което подхранва непрекъснатия напредък на компанията. е преследването на иновациите и устойчивите технологии, както в часовникарската сфера, така и извън нея.
И резултатите на Bulova не закъсняват. От стандартизирано производство на часовници, марката успява да изработи първия изцяло електронен часовник с технология, която го прави, за тогавашните стандарти, най-точният в света!
Днес Bulova се ръководи от същите основни принципи на часовникарските технологии, от които се води и Джоузеф Булова преди повече от 140 години. Подобно на него, дизайнерите на Bulova поставят собствени стандарти и правила на производство, а едни от върховите постижения, които говорят красноречиво за успеха на марката, са 46 космически мисии на НАСА, в които участват часовници с логото на Bulova и първият „извит“ хронограф в света!