Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

Certina

Certina

   Основана през далечната 1888 година, компанията Certina създава часовникови механизми, които не просто ще ви оставят без думи, те ще настроят времето в крак със самите вас. Компанията е основана от двамата братя Адолф и Алфред Курт, стартиращи своя бизнес в швейцарския град Гренхен.

Името на марката в превод от латински означава „сигурен“. Именно към това се стремят нейните създатели – да осигурят сигурност и самочувствие на своите клиенти. Качеството на изработваните часовници, по всичко личи, че отговарят на цената, на която се предлагат.

"Double Security" е технологията, която марката използва при производството. Тя ги предпазва както от удари, така и от влага. 5 са основните елементи, залягащи в основата на технологията "Double Security". А те са следните:

  1. Стъкло от сапфир – кристал – използваното стъкло по никакъв начин не би загрозило визията на закупения часовник, тъй като самият материал не позволява надраскване или други следи, които времето оставя след себе си.
  2. О – образно уплътнение, намиращо се в оста на коронката – то не позволява проникването на вода и се грижи пълноценно за сигурността на перфектно изработения шедьовър.
  3. Две О – образни уплътнения, които са изцяло независими – те също предпазват от това да не прониква вода и да се стига до по-сериозни повреди.
  4. Пълната водоустойчивост е в следствие от уплътнението, намиращо се на гърба на корпуса.
  5. Задният капак е подсилен по възможно най-добрия начин.

Vip-Watches.Net е оторизиран онлайн търговец на марката Certina. Всичките часовници са оригинални!

Филтрирай