меню
Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

Часовници и бижута на изплащане

На изплащане от Vip-watches   

   С удоволствие ви съобщаваме, че Vip-Watches.net предлага услугата – купуване на часовници и бижута на изплащане. Непрестанното желание да улесняваме покупката на нашите великолепни предложения и това да се случва по удобен за вас начин, е стимул да измисляме нови и приятни изненади. Тази новост се превръща в една доста практична опция, със свободен и неограничен достъп. Притежавате възможността да си закупите продукт на световноизвестна марка на изплащане.

Предимството, което получавате, закупувайки продукт на лизинг,  е, че не се налага да се разделяте с голяма сума наведнъж. Можете да се сдобиете с желания часовник по възможно най-бързия начин. Ние сме на първо място сред предпочитанията на хората, тъй като бързината е нещо, на което отделяме специално внимание, особено когато се отнася за покупка на подарък.

Безспорно ефектът от това да зарадваш някого с ценен и висококачествен продукт носи не малка доза удовлетворение. Не се колебайте, а се възползвайте от модерната и практична услуга, появила се неотдавна.

Научете повече за услугата „Часовник на изплащане”

Изберете часовник или бижу и ги закупете на изплащане към UniCredit или TBI Bank. Планирайте не само бюджета си, но и размера на вноската и периода за изплащане, използвайки кредитния калкулатор. Той ви позволява да разпределите финансите си за месеци напред, така че да можете да обслужвате кредита си в бъдеще, след като имате ясна представа за размера на предстоящите вноски.

Условия за кандидатстване:
  • Кандидатствайте за модел часовник или бижу, чиято стойност е 100 лева или над 100 лева;
  • Задължително е да нямате необслужвани кредити към UniCredit, TBI или други институции;
  • Кандидатстващото за кредит лице трябва да има навършени 18 години;
  • Изисква се да сте назначени на постоянен трудов договор от минимум 6 месеца.
Как да закупим продукт на лизинг?

Стъпка 1: След избора ви на продукт от богатата колекция на Vip-Watches.net, от вас се изисква да натиснете бутона "Купи на лизинг". Получавате достъп до подробна информация, запознаваща ви със срокове за изплащане, размер на месечни вноски, както и крайна сума за изплащане на избраното от вас бижу или часовник.

Стъпка 2: След като сте се информирали по всеки един въпрос, можете да натиснете бутона "Купи на лизинг". Имате достъп до цената на часовника, както и снимка, чрез която да се уверите, че това е вашият избор. Ако имате промо код, въведете го, ако не – натиснете бутона „Завърши поръчката” и преминете към следваща стъпка.

Стъпка 3: Ако имате създадена вече регистрация, поръчайте избрания артикул, като натиснете бутона „Вход”. Можете също да се впишете в онлайн магазина ни чрез профила си във Facebook или Google+. Ако не си избирате нито един от тези варианти, то продължете с поръчката, като попълните всички полета, изискващи следната информация: Име, Фамилия, Е – mail, Телефон, Адрес и Пол. Ако желаете данните ви да бъдат запазени, поставете отметка в квадратчето „създай акаунт”. Ако не желаете да разполагате с личен профил в онлайн магазина, продължете напред към финализиране на поръчката.

Стъпка 4: Изберете начин на плащане. Сложете отметка на "Покупка на изплащане с UniCredit Consumer Finansing" или "Покупка на изплащане с TBI Bank". Преизчислете отново вноските по вашия кредит и се уверете, че оскъпяването не ще се окаже проблем при обслужване на кредита ви. Тук е необходимо да въведете и Вашето ЕГН(полето е празно и маркирано). Уверете се, че данните са изписани правилно и продължете към следваща стъпка.

Стъпка 5: Можете да прегледате избраните артикули, преди окончателно да завършите своята поръчка. Ако имате допълнителни изисквания, свързани с поръчката, то бихте могли да ги отбележите в полето в ляво „Допълнителни коментари към поръчка”. Поставете отметка в квадратчето „Запознах се с общите условия и ги приемам” и завършете поръчката, като натиснете бутона „Финализирай поръчката”. Очаквайте E – mail, съдържащ информация за вашата поръчка.

Сдобийте се с желаната вещ, без да натоварвате излишно месечния си бюджет и не спирайте да се наслаждавате на изкушенията, които ви предлагат различните сезони от годината. Изненадайте любимите си хора с мечтан подарък. Направете го с доказаното качество на световноизвестните марки.