меню
Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

Сервиз и часовникарски услуги

Часовникарски услуги и Сервиз от Vip-wathes

    Ние от Vip-Watches знаем, че гаранционното и извънгаранционно обслужване на закупените часовници е не по-малко важна от закупуването на нов такъв. Към нашия екип има и сертифицирани, професионални часовникари, както необходимото оборудваме за да можем да се погрижим за това Вашето крехко бижу да бъде в добро здраве  и да Ви радва дълги години. Ето и част от услугите, предлагани от нашия екип часовникари:

  • Ремонт на часовници. Извършваме дистанционен ремонт на часовници, изпратени до нас чрез куриер. Работим с всички куриерски фирми. Приемаме пратки от страната и чужбина. Всичко относно поръчката се уточнява предварително.
  • Почистване. Предлагаме обезмасляване на Вашия часовник, а също така и ултразвуково почистване на всяка част от механизма на часовника.
  • Полиране. Отстраняване на драскотини по корпуса, верижката или закопчалката на часовника. Благодарение на прецизните професионални инструменти, с които работим, ще накараме часовника да изглежда като нов. Нараняванията по външния вид на модела ще бъдат внимателно отстранени. След полирането или матирането, часовникът Ви ще бъде доставен в състояние, доближаващо се до това, в което е закупен.
  • Смяна на батерия. При нас ще намерите всички видове батерии за часовници, а също така и сребърни батерии на световноизвестни марки. Поставяме батерии на всички видове кварцови часовници.
  • Смяна на каишка. В нашия магазин ще откриете богата гама от каишки, ние предлагаме и оригинални такива на световноизвестни марки, в съответствие с марката на самия часовник. На място ще поставим или сменим избраната от Вас каишка.
  • Изработка на каишка по поръчка. За по-взискателния вкус, предлагаме услугата за изработка на каишка по поръчка, вземайки предвид индивидуалното желание и изисквания на клиента.
  • Смяна на стъкла
  • Поставяне и подмяна на уплътнения
  • Ние даваме гаранция за всяка сменена батерия и извършен ремонт в нашия магазин. Гаранционния срок е различен в зависимост от извършения ремонт.

 

Къде да ни откриете?

Намираме се на адрес: гр. София, жк. Белите брези, ул. „Проф. д-р Димитър Атанасов” 10. /Виж карта/

За допълнителна информация и въпроси, свържете се с нас на тел:


02/ 905 77 77
0878 700 515
e-mail: sales@vip-watches.net