меню
Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

Citizen

Citizen

   Още от далечната 1924 година стартира историята на световноизвестната марка часовници Citizen. Това се случва когато първият джобен часовник с марка Citizen е бил представен от Shokosha Watch Research Institute. Кметът на Токио е човекът, който поставя име на една от най-бележитите марки в света на часовникарството. Идеята е била луксът, струящ от часовниците да се превърне в достъпен за гражданите по цял свят.

Едни от най-важните компонент при производството на часовници от този бранд са били: креативност, иновация и безкомпромисно качество. Марката символизира перфектната майсторска изработка, която може да бъде разпозната не само от нейни привърженици, но ори и от хора, които не са почитатели на Ситизен.

Пробивът на компанията ескалира, когато тя съумява да създаде соларно захранвана батерия за часовник. Патентована през далечната 1976 година, тя остава нейн запазен модел. По-късно след това, преминавайки през множество разработки, се ражда и технологията Eco - Drive (1995г.). Това е нещото, осигуряващо пълноценна работа на закупения от клиента аксесоар, като своевременно с това го дарява със сигурност и самочувствие.В епицентъра на политиката на фирмата заляга примесване на красив дизайн и висока технология.

Vip-Watches.Net е оторизиран онлайн търговец на марката Citizen. Всичките часовници са оригинални!