Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

Coeur De Lion

Coeur De Lion

   Едно от нещата, способни да зарадват потребителите е, че съществуват творения, които са извън рамките на непрекъснато променящите се традиции. Бижутата с марка COEUR DE LION са перфектните украшения, допълващи безкомпромисно неподправената ви визия. Творенията на Carola Eckrodt обединяват строг, минималистичен дизайн с необичайни цветови комбинации и оказва елегантно и вълнуващо действие.

Използването на висококачествени материали заляга в епицентъра на политиката на компанията. Изработката на всяко едно бижу го превръща в устойчиво. Произведенията на дизайнерката са онова търсено съкровище, което цял живот е сред любимите аксесоари за онези дами, които разбират от красотата.

На всяко едно от бижутата е посочено, че е произведено от неръждаема стомана. В допълнение всяко едно бижу притежава свой собствен сертификат за автентичност, упълномощен от съответния търговец. По този начин, производителят ви дава думата си, че дизайнът на COEUR DE LION е с особено високо качество.

Брандът не престава да се развива година след година. За създателят на марката качеството трябва да има своята цена, но неговият стремеж е да създава бижута, достъпни до повечето жени.

Vip-Watches.Net е оторизиран онлайн търговец на марката COEUR DE LION. Всичките часовници са оригинални!