Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

CX Swiss Military

CX Swiss Military

   Още от далечната 1926 година часовниците SWISS MILITARY™ и CX SWISS MILITARY WATCH™ се произвеждат от Montres Charmex SA.

През същата тази година Макс Бюргин започва да чиракува във фабрика, занимаваща се с производството на часовници. Тя е била разположена в Базел, Швейцария. Таланта на Бюргин не след дълго успява да привлече вниманието на неговия мениджър и той бива повишен. Следващата стъпка в кариерното му развитие е оглавяването на техническия отдел на фабриката.

Независимо от това, че не спира да се изкачва по стълбицата на успеха той е имал едно единствено желание и то е било свързано с оглавяване на свой собствен часовникарски бизнес. Не след дълго мечтата му се превръща в реалност. През 1989 година синът му Манфред Бюргин се присъединява към семейната фирма, където и о днес е неин Президент. Съпругата му също участва активно в ръководството на семейния бизнес.

Семейната традиция бива продължавана и техният син Франк следва примера на баща си. През 1999 година навлиза в бизнеса и днес е Изпълнителен директор. Още от създаването до наши ни, компанията е известна с производството на часовници от изключително висок клас.

Vip-Watches.Net е оторизиран онлайн търговец на марката CX Swiss Military. Всичките часовници са оригинални!