Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

Daniel Klein

Daniel Klein

   Марката Daniel Klein се появява за пръв път през 1998 година в часовникарската индустрия. Още от първия ден от своето създаване марката се е превърнала в една от най-популярните и не спира да привлича вниманието на множество международни купувачи от цял свят.

Това, което отличава бранда, от всички останали, познати до него момент, е не само качеството на аксесоарите, но и техните достъпни цени, което ги превръща в желани и купувани придобиви от не малко мъже и жени, обитаващи различните краища на света. Новите колекции се създават като следват най-новите тенденции в модата.

Седалището на марката е разположено в сърцето на Хонг-Конг. От големите предимства на компанията е, че тя умее да следи качеството през всеки един от етапите на производство. Целта на собствениците на компанията е да създадат марка, която всички познават много добре. Идеята им е часовниците, които се произвеждат а служат не просто като уред за измерване точността на времето, но и като бижу, допълващо визията на себеуважаващите се мъже и жени. Почеркът на аксесоарите е толкова изразен, че няма как да останете незабелязани сред обществото.

Стремежът на компанията Daniel Klein Group е да работи със световноизвестни марки и да не спира да обогатява своето портфолио.

Vip-Watches.Net е оторизиран онлайн търговец на марката Daniel Klein. Всичките часовници са оригинални!