меню
Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

Delbana

Delbana

   През 1933 година е създадена марката Delbana. Неин основател е Галярдо Дела Балда. Още в по-ранна възраст той и семейството му емигрират в Швейцария. Времето, в което се местят, часовникарският бизнес вече е бил твърде добре развит. Времето е позволило на Галярдо да натрупана достатъчно опит в различни компании. Не е минало дълго време когато интересът му към часовници е преминал в създаване на собствена компания, занимаваща се с производство на такъв тип аксесоари.

Името на компанията е производно от името на своя основател. Част от логото на часовниците представлява кула, която всъщност е символ на силната му връзка с неговата родина. Националният флаг на Сан Марино е изграден от три кули, символ на сила, независимост и свобода. Именно това е целял неговите часовници да подсказват на своите почитатели по цял свят.

Близо 20 години, от 1930 до 1950 година основният пазар е бил Южна Америка. Множество часовници са били продавани в десетки комунистически държави, където са били използвани и като разменна монета за друг вид стоки, включващи и хранителни продукти.

Подарете си часовник, който отмерва точността на времето и ви дарява с емоции и настроение през цялото време.

Vip-Watches.Net е оторизиран онлайн търговец на марката Delbana. Всичките часовници са оригинални!