меню
Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

Dreyfuss

Dreyfuss

   Dreyfuss & Co са часовници, които имат знаменито наследство. Марката създава уникални и неповторими швейцарски часовници, създадени специално за най-претенциозните клиенти. Тя е била създадена от René Dreyfuss. Брандът притежава дълга история на изящната си изработка. Часовниците се отличават със страстен дизайн и качествени материали, които са в центъра на тази колекция. Швейцарските аксесоари са известни с неповторимото си съчетание между качество и стил. Кварцовите шедьоври са в готовност да отмерват точността на времето и нещо повече – да разказват историята на притежателя си. Хората, закупили си поне едно от тези бижута, са естети, умеещи да изразяват соята индивидуалност, посредством аксесоарите.

Всеки един модел часовник достига до своя купувач с гаранция за качество. Традицията датира от 1890 година. Ръчно изработените часовници са вдъхновени от оригиналните идеи на основателя на фирмата. Той е умеел да вижда света по един коренно различен начин.

Марката Dreyfuss & Co е уникална сама по себе си. Процесът на hand made изработката е дълъг и сложен, но това не е пречка за дизайнерите. Те не престават а изненадват привържениците марката с по-нови и атрактивни модели.

Стандартът на водоустойчивост на Dreyfuss & Co е също толкова уникален и неповторим, колкото самия му дизайн. Имате възможност да използвате аксесоарите докато се гмуркате, плувате, карате сърф, както и по време на всякакви спа процедури – горещи вани, душове, сауни, джакузита и други.

Vip-Watches.Net е оторизиран онлайн търговец на марката Dreyfuss & Co. Всичките часовници са оригинални!

Филтрирай
Мъжки часовник Dreyfuss & Co - DGS00032/04 Sale
Мъжки часовник Dreyfuss & Co - DGS00032/04

Нормална цена: 1 350,00 лв.

Special Price 945,00 лв.

Мъжки часовник Dreyfuss & Co - DGS00110/04 Sale
Мъжки часовник Dreyfuss & Co - DGS00110/04

Нормална цена: 3 814,00 лв.

Special Price 2 669,80 лв.