меню
Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

Джобни часовници

Филтрирай

   Както името само подсказва, джобните часовници са предназначени за носене в джоба на дреха. Най-често се изработват аналогови такива. Някой от моделите, които ви представяме във vip-watches.net, са произведени с метален капак, имащ за цел да предпазва циферблата от надраскване, удар или друг вид повреда, водеща до скъсяване на експлоатационния живот.

Към всеки един от часовниците, селектирани специално за вас, би могло да се добави метална верижка, с помощта на която аксесоарът да се прикрепи към дрехата на своя притежател. Тези модели са създадени преди много години, още през далечната 1462 година. През 16 – ти век се разпространяват в цяла Европа и се превръщат в неизменна част от живота на всеки почетен гражданин.

Позволете си лукса и удоволствието от закупуване на джобен часовник, който не само посочва времето, но и ви дарява с гордост и наслада за това, че го притежавате. В категорията „джобни часовници” ние най-внимателно подбрахме точно онези модели, отговарящи дори на най-изисканите, изтънчени и претенциозни вкусове и предпочитания. Можете да се потопите в лукса и изяществото, струящо директно от главозамайващите дизайни, изработки и производство.

Разполагаме с модели джобни часовници, които биха могли да се превърнат в ценна придобивка за всеки себеуважаващ се господин. Всяко едно изискано „бижу” достига до вас в оригинална кутия, придружена с гаранционна карта и всички останали документи, които му принадлежат. Ние сме ценители на добрия вкус и креативно мислене. Докоснете се до модерните и запомнящи се джобни часове, способни да превърнат всяка ваша минута в магическо изживяване.