Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

Furla

Furla

   Фамилията Furnaletto създават компанията преди 90 години, през далечната 1927 година. Своята продукция, компанията изнася в над 71 държави по целия свят. Присъствието й се усеща в над 1000 партньорски магазина, намиращи се в различни държави. Това, което ви предизвиква и подтиква да запомните марката, е нейния изчистен дизайн, напомнящ за италианския стил. Тя се занимава с производството на чанти, обувки и аксесоари.

Ние от Vip-watches.net сме селектирали почти неизчерпаем разнообразие от стилни часовници, сред които да направите своя избор. Гарантираме ви, че няма да останете разочаровани в измерване точността на времето. Поставяйки веднъж върху ръката си едно от тези бижута, то несъмнено биха минали десетки години, преди да го подмените с ново.

Луксозните часовници, носещи марката Furla, се характеризират с изчистените си линии, висококачествени материали, минималистичен стил и запомнящо се нежни акценти. Качеството на материалите, участващи при изработката на часовниците, е безкомпромисно.

Всички модели на Furla могат да бъдат закупени и на изплащане. Възползвайте се от привилегията, която ние ви подаряваме.

Часовниците внимателно изследват стилната визия на себеуважаващата се дама, като същевременно с това са носители на всички италиански ДНК на марката Фурла. Моделите, достигащи до вас, са в съответствие с най-новите модни тенденции по света. Ще откриете ежедневни шик часовници с изчистени дизайни, лесно сменяеми каишки, метални кожи, животински и камуфлажни щампи и много други. Всички те лесно се адаптират към различните погледи.

Колекцията часовници Furla, която ние от Vip-watches.net предоставяме на вашето внимание, е посветена на жените със съвременен и практичен стил.