Вход / Регистрация Любими - 0 добавени Сравнение
0

Гравиране на часовници и бижута

 Ръчно гравиране на часовници и бижута

 Гравирането е услуга, с помощта на която да превърнем вашето бижу в нещо наистина специално и лично. Това е перфектният начин за персонализиране на лични вещи от типа на часовници, пръстени, медальони, гривни, колиета и други. Напоследък гравирането се превръща в традиция, набираща все по-голяма популярност.Датиращ от древни векове, този метод е използван като израз на висша почит, специално отношение и внимание, отправени към важен човек в живота на някой.

Кога да гравирате закупено бижу или часовник?

Моментите, в които сте решили да поднесете бижу или часовник на близък до сърцето ви човек, било то за годишнина, рожден ден, дипломиране или друг повод, то притежавате възможността да превърнете предмета в безценен спомен за години напред. Или казано по друг начин, гравирайте тогава, когато копнеете да покажете на един човек колко ценен е той за вас. Ние от Vip-Watches.Net ви предлагаме ръчно да гравираме закупеното от нас „великолепие” с текст по избор на клиента .

Различни варианти за гравиране

Можем да гравираме лазерно или ръчно избраният от Вас часовник. Обикновено около 30 – 40 символа е оптималният вариант, отнасящ се за голяма част от предлаганите модели часовници. Мястото, където може да се разпростира гравюрата , е строго индивидуално. Често предпочитание е това да бъде върху задния капак на часовника или от вътрешната страна на закопчалката на верижката. Превърнете гравираното бижу в любим аксесоар и скъп спомен!

Тогава, когато желаете да се възползвате от услугата „гравиране”, то бихте могли да впишете изискванията и предпочитанията си в полето „Допълнителни коментари към поръчката” на страницата “Завършване на поръчката”. Ако сте пропуснали тази възможност, можете да пишете на E-mail: info@vip-watches.net. Изпишете текста, който желаете да бъде гравиран и ние ще се погрижим за всичко останало.  Ако се нуждаете от повече подробности, свържете се с нас на телефон: 02/ 905 77 77,  0878 700 515.

Цена за услугата

Гравюрата, до известна степен, се доближава до широко разпространените колоритни татуировки, с които хората обичат да разкрасяват своите тела. Не са малко специалистите, занимаващи се с гравиране, в това число и ние, които съветваме своите клиенти да обмислят внимателно идеята си,  преди тя да бъде осъществена. Изписвайки послание или инициали за определен човек, то вие автоматично му засвидетелствате дълбока и безгранична любов, придружена от уважение. Едва ли има цена за това да зарадваме любим човек?!

Ние ви предлагаме една наистина достъпна услуга, от която да се възползвате.

1. Цена за лазерно гравиране:

  • За часовници(закупени от Vip-Watches) с каталожна цена до 299лв. - 23.95лв.
  • За часовници(закупени от Vip-Watches) с каталожна цена над 300лв. - БЕЗПЛАТНО!
  • За часовници, закупиени от друго място - 29.95лв.

Шрифтове, от които може да изберете за лазерно гравиране:

2. Цена за ръчно гравиране:

  • Цената за ръчно гравиране на часовник е 1,00 лев на символ, като минималната сума за гравиране е 15 лева (до 15 символа);
  • Послания над 15 символа се таксуват по 1,00 лев за всеки символ допълнително към каталожната цена, на който и да е продукт от нашия магазин (пример: „Честит 50 юбилей! С любов от семейството!” – 35 символа х 1,00 лев = 35,00 лева);

Забележка: Обърнете внимание, че на основание чл. 57 ал.3 от закона за защита на потребителите, вече гравиран часовник не може да бъде върнат обратно!

Не спирайте да пораждате сълзи от щастие в очите на скъпи за вас хора! Превърнете материалното в сантиментално! Дайте живот на всеки един часовник или бижу и подчертайте техните блясък и ефектност.